reklama

Levanduľové maslo

Tento recept je velmi jednoduchý a je určený pre všetkých milovníkov bagiet. Nie je snaď nič fajnovejšie ako čerstvo upečená bageta natrená bylinkovým maslom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Ingrediencie

  • 250g masla

  • 1čl sušeného kvetu levandule

  • 2pl čerstvej nasekanej pažitky

  • 1čl tymiánu

  • 1čl rozmarýnu


Postup

  1. Maslo necháme zmäknúť pri izbovej teplote.

  2. Vmiešame všetky byliny a nechame cca. 30minút odležať.

Natrieme na zohriatu bagetu alebo odložíme do chladničky.

Marek Baláž

Marek Baláž

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som vášnivý pestovateľ, nadšenec a experimentátor, ktorý prepadol vôni levandule. Zoznam autorových rubrík:  VšeobecneReceptySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu